Jocuri gratis si psihologie

Published on

Care este motivul pentru care toata lumea cauta jocuri gratis noi pe internet? Nu e o intrebare caruia sa ii gasesti greu raspunsul, mai ales ca este intuitiv, insa ar trebui sa studiem putin problema, deoarece este foarte interesant modul cum acestea au devenit din ce in ce mai populare in tara noastra si cum exista o tendinta de a creste si mai mult din acest punct de vedere.

 

 

Statusul social si diferite jocuri gratis noi

 

S-a observat ca cei pasionati de jocuri gratis noi sunt, de fapt, oameni cu foarte mult timp liber. Acestia fie sunt elevi, fie pensionari, fie oameni care, din cauza serviciului pe care il practica au parte de foarte multi timpi morti pe care trebuie sa ii umple cu ceva.

 

Astfel, putem observa o corelatie intre statusul social si cantitatea de timp care se depune pentru indeplinirea unor activitati in jocuri gratis: cu cat cel care joaca are mai mult timp liber, cu atat va incerca mai multe aplicatii si se va indrepta spre cele care cer mai mult timp.

 

Exista, de asemeni, si oameni care au nevoie de astfel de jocuri pentru a trece mai repede peste momentele de asteptare, precum cele din mijloacele de transport sau cele dintre activitatile de la munca. Altii, de exemplu, prefera sa joace seara, inainte de culcare, sau in pauza de pranz, in timp ce mananca, unul sau doua jocuri gratis.

 

Acestia din urma prefera jocurile scurte, cu doar cateva nivele, spre deosebire de primii, care sunt in cautare de jocuri gratis care sa dureze cat mai mult. Tot acestia sunt si cei care sunt supusi riscului de a dezvolta o dependenta fata de aplicatii, deoarece au tendinta de a refula in ele, din cauza anumitor lipsuri pe plan social.

 

De ce este important ce jocuri gratis alegi?

 

Asa cum ai vazut in randurile de mai sus, ce jocuri gratis prefera un om poate spune multe despre el. Studiindu-ti preferintele pe carele ai, te poti intelege mult mai bine si poti afla care iti sunt nevoile. Iti place sa intri pe anumite platforme doar pentru a atinge performanta si a fi cel mai bun dintre cei de acolo? Atunci, este posibil sa ai probleme cu socializarea. Sau preferi, cumva, jocurile de logica, precum Mahjong? Inseamna ca simti ca viata de zi cu zi nu iti ofera provocari care sa iti stimuleze capacitatile.

 

Ideea de baza este ca in orice, chiar si atunci cand vorbim despre jocuri gratis noi, alegerile instinctive pe care le facem ne pot spune multe despre nevoile noastre – lucruri pe care nu le stim sau poate ne este frica sa le constientizam. De aceea, data viitoare cand vei cauta jocuri gratis, studiaza-te cu atentie si incerca sa iti dai seama de ce doar unele te atrag si nu si altele.

To be informed of the latest articles, subscribe: